KWB Gooik & Strijland Langs velden en weides rond de OLV basiliek  van Halle. Visreepjes in een saffraankorstje Alberto (links)  gaf ons zicht op de Openbare Diensten (onderwijs, economie, leger, transport,...) in Guatemala  

Koken

Vijfde kookles van het werkjaar (11 Maart 2016)
Verzorgd door Stefan Detandt

Lepelhapje: appelmoes met bloedworst

Voor het recept, zie Les 2 van 2014.

Terug naar menu

Gekleurd bootje witloof

Voor het recept, zie Les 5 van 2010.

Terug naar menu

Toastje met paddestoelen en Maredsous truffel smaak

IngrediŽnten

Voor 10 hapjes
  • 100 gr Maredsous Truffel smaak
  • 10 toastjes
  • 80 gr paddestoelen
  • gemengde sla
  • pezo
  • olijfolie

Bereidingswijze

Bak de versneden paddestoelen met olie en pezo
Toastjes insmeren met Maredsous
Schik daarop de paddestoelen
Garneer met versneden sla

Terug naar menu

Slaatje met eendenborst en honingvinaigrette

Voor het recept, zie Les 5 van 2009.

Terug naar menu

Venkel-tomatensoep met spek en kip

Voor het recept, zie Les 2 van 2015.

Terug naar menu

Waterzooi met kabeljauw en scampi's

Voor het recept, zie Les 2 van 2015.

Terug naar menu

Pannenkoek met fruit en ijs

IngrediŽnten

Voor 6 personen
  • 0,5 kg bloem
  • 6 eieren
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 L melk
  • 1/2 soeplepel olie
  • diverse fruitsoorten
  • ijs

Bereidingswijze

alle ingredienten voor pannenkoeken mengen en dunne pannenkoeken bakken
fruit in stukjes snijden
fruit in het midden van het bord schikken, daar op een ijsbolletje en 2 pannenkoeken langs de zijkant

Terug naar menu

Succes en smakelijk!

 

Laatste wijziging: 29/03/2016 - 23:18:13
(C) 2005 - 2018 - kwb gooik & strijland
Pagina 445 keer bekeken en 425 keer bezocht sinds 24/09/2006.
Naar boven