kwb gooik & strijland

Home

Goedenavond

Welkom op de site van kwb afdeling Gooik en Strijland.

Nieuws van het kwb front

3 okt 2020
Oktober 2020
Het Corona virus is jammer genoeg nog steeds aan het rondwaren en blijft ieder van ons zijn (sociale) leven danig bepalen, in de war sturen of zelfs stilleggen.

Ook voor ons, het kwb bestuur, is het heel moeilijk een activiteit uit de grond te stampen en die volledige Corona proof aan onze leden aan te bieden. We zien ons dan ook genoodzaakt om quasi het hele programma voor het najaar te schrappen. In deze omstandigheden is het voorjaar nog ver weg en erg koffiedik kijken. We hopen natuurlijk van ganser harte dat de toestand zich wat normaliseert en we terug wat activiteiten kunnen opstarten. Want sociale contacten en het verenigingsleven zijn als zuurstof voor ons mentaal welzijn en de samenleving. Broodnodig!

We hadden ons de start van het werkjaar 20-21 wel enigszins anders voorgesteld! We doen hier alvast een voorzichtige poging om een flink uitgedund programma te presenteren. We blijven de toestand opvolgen en evalueren. We blijven jullie op de hoogte houden bij afgelastingen of nieuwe initiatieven.

Je kan nu ook de Miniraak van Oktober online lezen. Er staat onder andere een mooi verslag van de BubbleRun/EBike in.

Hou vol! Hou het gezond!

Het bestuur

Meer nieuws...

Onze volgende activiteit

Vr 20 nov 2020
Kookavond

Afgelast wegens de nieuwe corona maatregelen. Voorlopig behouden we enkel de kookavonden die gepland staan voor het voorjaar van 2021.

Tweede kookavond

Meer activiteiten...

Het citaat van de dag

Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie.

Carl Gustav Jung
Zwitsers psychiater 1875-1961

Verzorgd door citaten.net.