kwb gooik & strijland

Home

Goedenacht

Welkom op de site van kwb afdeling Gooik en Strijland.

Nieuws van het kwb front

22 nov 2020
Sinterklaasactie en wandelen (2x)
Sint en Piet in uw kot?
Dit jaar kan het! Schrijf je kind(eren) voor 26 november in (via dit formulier) en op zaterdagvoormiddag 5 december vind je dan een gepersonaliseerd filmpje voor je kinderen in je mailbox. Het filmpje zal ingesproken zijn door Sinterklaas en zijn KWB-piet! Bovendien zorgen onze bezorgpieten in de nacht van 5 op 6 december voor een extra verrassing in de brievenbus!

Wandel en win!
Een wandelzoektocht in Leerbeek en Kester, van onze vrienden van kwb Leerbeek & Kester

Maak een 6 km lange wandeling op eigen tempo in de omgeving van Leerbeek en Kester, tussen nu en eind januari. Los onderweg een aantal vragen op en maak kans op een van de fantastische prijzen! Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 31 januari 2021. De wandeling kan je gerust later ook nog wel eens doen.

Download: Beschrijving van de wandeling en het deelnameformulier.

Kerststallentocht
Dit jaar zetten we, in samenwerking met de gemeente Gooik, terug onze schouders onder de Kerststallen-actie in de eindejaarsperiode. We werken aan een mooie wandeling langsheen de deelnemende Kerststallen en koppelen daaraan ook een zoektocht.
Meer info volgt weldra...

Meer nieuws...

Onze volgende activiteit

5 dec 2020
Sint & Piet in uw kot

GRATIS Sint-Actie van KWB Leerbeek-Kester & kwb gooik & strijland

Beste ouder(s),

Je kan via deze link je kinderen inschrijven voor de GRATIS Sint-actie die de Gooikse kwb-afdelingen samen organiseren ter vervanging van het jaarlijkse Sinterklaasfeest van KWB Leerbeek-Kester. Inschrijven kan tot 26 november (12u).

Na de registratie zal je op zaterdagvoormiddag 5 december een gepersonaliseerd filmpje voor je kinderen terugvinden in je mailbox. Het filmpje zal ingesproken zijn door Sinterklaas en zijn KWB-piet! Bovendien zorgen onze bezorgpieten in de nacht van 5 op 6 december voor een extra verrassing in de brievenbus!

Deze actie bieden we helemaal gratis aan, zodat de kinderen toch kunnen genieten van het Sinterklaasfeest, desondanks deze vervelende coronaperiode.

Indien de omstandigheden rond COVID-19 veranderingen teweeg brengen in de organisatie en uitwerking, dan wordt u hiervan via mail tijdig op de hoogte gebracht. Bedankt voor uw begrip hierbij.

Meer activiteiten...

Het citaat van de dag

Maagdelijkheid is eigenlijk niets meer dan een kinderziekte.

Frédéric Dard
Frans humoristisch schrijver 1921-2000

Verzorgd door citaten.net.