kwb gooik & strijland

Foto-album

Koken voor Kids - 25 maart 2006

KWB Gooik & Strijland presenteert Koken voor Kids, met aan het voorgerecht Christel en haar ploeg... ... Johan en the ladies ... ... koken voor kleine mannen met Inge en Lieven ... ... Guy voor de soep en de puree (hier in kort overleg met Johan) ...
... dit alles onder deskundige leiding van Goedele. Lekkere verse producten liggen te wachten om klaar gemaakt te worden. Als we nu eens wisten wat er rechts buiten beeld zo interessant was. De eitjes voor het voorgerecht worden nauwgezet gevuld.
Vele handen maken licht werk. Afwerking van de aperitiefhapjes. De eerste voorbereidingen zijn klaar. Tijd voor een drankje... ... Ondertussen wordt ook het menu ingekleurd.
Het voorgerecht oogt mooi. De aperitiefeend - heel gezonde rauwkost. En dan... le moment suprême... ... de ouders komen mee proeven en genieten.
Eerst natuurlijk aperitieven... ... en bijpraten. De voorzitter moet ook nog zijn woordeke placeren alvorens de schotels aan te vallen. De staande kookploeg krijgt een ovatie (ontbreken op de foto Christel en Lieven).

Terug    Toon de foto's >