kwb gooik & strijland

Foto-album

Mierenbergwandeling (9 jan 2010)

Samenkomst in Zaal Parecia te Leerbeek. Lieven en Willy overschouwen de troepen. Ondanks de wintertoestanden is er aardig wat volk komen opdagen. En dan zijn we weg.
Iedereen is goed warm ingeduffeld. Deze hond heeft nog geen kou. In de verte hokken een paar ganzen bij elkaar. De Mierenbergwandeling trekt door de velden van Leerbeek naar Kester en terug.
Op de paadjes is de sneeuw tot soms tot 50 cm bij elkaar gewaaid.
Ah, eindelijk! Een rustpunt halverwege, op de binnenplaats van een boerderij.
Tijd om ons een beetje te warmen en iets te drinken. Danny, voorzitter van KWB Gooik & Strijland geniet van zijn choco en ziet dat het goed is. Deze twee jonge dames vinden het ook leuk. En de grond is niet koud blijkbaar.
Willy Juwet vertelt het één en ander over de omgeving. Kris mag ook eens voor het fototoestel staan in plaats van er achter.
Het woonhuis van de boerderij.
Simon had toch liever een cola gekregen. Chocomelk lust hij niet. Jenever... nog niet. Voor een keer kon Kenneth geen kant uit. Klik. Op de foto. Jos overhandigt Willy Juwet een fles wijn om hem te bedanken voor zijn mooie verhalen.
Ze keuren de fles eens. Het is wat moeilijk te zien maar het is een Pinot Noir uit 2007.
De wandelaars zijn vertrokken voor het laatste stuk. Dan is het nu tijd om de tentjes af te breken met Emiel. Als de overschot van het houtvuur in de wei in de sneeuw wordt gegoten, ontstaat er een klein vulkaantje. De bewoonster van de boerderij wordt ook niet vergeten en krijgt van Jos een kleine attentie. De Hitmasters hebben ondertussen hun sound check achter de rug en zijn klaar om de wandelaars feestelijk terug te verwelkomen in zaal Parecia.
De zanger is nogal ne keirel. De toetsenman krijgt al eens een veeg mee uit de pan.
De Hitmasters doen het heel goed. Aimé is de kassier van dienst. Ben geniet ondertussen van een Lefke. Lieven en Emiel: de patekespakkers.
Veerle en Jean-Pierre openen de dansvloer.
Volle gas.
Jaja. Sterren op de dansvloer! Jos wil al eens iets anders uitproberen dan de klassieke tango. You can leave your hat on! En hiermee sluiten we af. Bedankt aan iedereen die er bij was! Bedankt aan de medewerkers van KWB Leerbeek en KWB Gooik & Strijland om deze leuke avond in elkaar te steken!

   Toon de foto's >