kwb gooik & strijland

Foto-album

Zepposwandeling O.L.V.-Lombeek (6 jan 2007)

Plaats van gebeuren: Onze Lieve Vrouw Lombeek Bezoekje aan de Kerk O.L.V.-Lombeek. Mooi verlicht. De gids geeft uitleg bij alle kunstschatten in de kerk.
Het bekendste stuk van de kerk is het retabel... ... een houtsnijwerk bestaande uit verschillend panelen die elk een bijbeltafereel uitbeelden. Met het pasgeboren Kind... in de stal. En dan... op weg naar onze tweede bestemming.
Gietende regen. Nooit van gehoord. KWB was ook te horen en te zien daar bij die verlichte molen. Daar bij die molen. En vele andere meezingers. Laat de verlichte wieken maar draaien mannen.
Tussenstop... Tijd om effe op te drogen Tijd om iets warm of straf drinken Een drankje... en stappen om je te verwarmen.
De eerste vuurwerkspuiter. Jean-Pierre en Bart kennen wat van spetterend vuurwerk. Opzij, opzij, opzij. Daar gaat ie. 's Nachts de spots op de Zepposmolen.
Om af te sluiten een gezellig samenzijn in de Lombeekkring. TV-Gooik (Sofie) legde alles op film vast voor het nageslacht.
Koffie... 't mag ook iets anders zijn. Mannen en vrouwen met Lef(fe)... En da we toffe jonges en meisjes... ... of Koningin zijn da wille we weten.
Quizmaster Jos maakt kennis met de deelnemers. Het klikte meteen. Ik ben KWB-er  en wandel graag... Prijsuitreiking... Het is wel iets straffer dan melk.
Vakantiegenoegens blijft nog een tijdje. Freddy en wij ook. Vele werkende handen Marcel en Emiel zagen dat het goed was. We zien het al zitten voor 2008. Plannen zijn in de maak.

Terug    Toon de foto's >