kwb gooik & strijland

Sporten

Verslag Sportnamiddag 12 maart 2006

Inter KWB-sportnamiddag van 12 maart 2006 te Gooik was een succes.

De foto's

Een 60-tal sportievelingen maakten er in en rond de sporthal “De Koornmolen” een gezellig, spannende namiddag van. Reeds van bij aanvang bleek dat eenieder het beste zou geven om de sportieve eer van eigen afdeling hoog te houden. Op de twee petanquebanen streden liefst 14 spelers, jong en oud, in een zonnige kou, een spannende strijd uit. In de sporthal zelf werd zowel badminton als volleybal gespeeld.

Vooraan op 3 terreinen werden de badmintonpluimpjes hard heen en weer geslagen. Jan en Nadine Kaesemans wisten de deelnemers goed te onderhouden.

Achteraan streden 3 volleybalploegen, gemengd samengesteld uit KWB-Oetingen, Govok en de KLJ-meisjes uit Strijland, voor elke bal. De gelegenheidsarbiter (Emiel Van Eeckhoudt) noteerde in totaal 78 punten voor Govok en 81 punten voor KWB Oetingen. De topscore van 93 punten was voor de gemengde ploeg.

De spektakel matchen InterKWB-zaalvoetbal mochten worden gezien. Het ging hard tegen hard, waar het jonge volkje beloond werd voor het intense spel.

Uitslagen:

Gooik & Strijland - Leerbeek 1-4
Oetingen1 - Oetingen21-5
Gooik & Strijland - Oetingen1 0-0, na penalty's: 1-2
Finale Oetingen2 - Leerbeek5-0

Vermoeid maar tevreden voor zoveel KWB sportiviteit, werden bij een frisse pint de heldendaden nog druk besproken. We maakten alvast afspraak voor volgend jaar.

KWB - U Hoort er nog van