kwb gooik & strijland

Foto-album

Winterwandeling in Strijland/Neigem (10 jan 2015)

Om in de kerstsfeer te blijven. Een fluovestje met ingebouwde lichtjes. Pascal bekeek het van een afstand, maar zag dat het goed was. Danny maakt de Gluhwein klaar. Rita en Christel bespreken de laatste nieuwtjes van Gooik. Bon, genoeg gewacht, tijd om iedereen welkom te heten en de wandeling te starten.
Eerste tussenstop in de loods van de gemeente.
Er worden jenevertjes, gluhwein en warme choco aan gevoerd. Allemaal verwarmen ze de interne mens.
Onze spreker kon wegens omstandigheden niet aanwezig zijn. Dus nam Leo maar de honneurs waar. Een heel mooi versierde woning nalv kerstmis.
De kerststal. Terug in de parochiezaal van Neigem: tijd voor De Doorbrekers. De Doorbrekers rijgen de sixties-hits aan elkaar. Er hangt een gezellige sfeer.
Pascal staat de hele avond in voor de kassa.
Voorzitter Danny luistert naar Christel. Guy ziet het niet allemaal zitten...
Een gastoptreden: 2 lieve dames uit het publiek mogen on stage en brengen hun ode aan de sixties... ... dit alles onder de begeleiding van Rudy. De sixties, dat waren nogal eens tijden. Zo dat was dan alweer de winterwandeling voor 2015. De weergoden waren ons gunstig gestemd. Het is droog gebleven tijdens de wandeling. De weermannen zaten er echter naast met de aankondiging voor veel regen... Dat heeft ons wellicht parten gespeeld in de iets mindere opkomst. Maar niet getreurd - volgend jaar zijn we er terug met een wandeling.

Terug    Toon de foto's >