kwb gooik & strijland

Foto-album

Viering 65 jaar kwb gooik & strijland - (27 feb 2011)

OP 27 februari 2011 vierden we met kwb gooik & strijland ons 65 jarig bestaan. Zaal Familia is opgesteld en mooi versierd. De eerste mensen stromen toe en worden ontvangen met koffie en cake. Piet, onze proost is ook van de partij.
Danny ontvangt de collegas van kwb leerbeek. Wim en Ben komen ons feliciteren. René Demarie en Francine Marleen mag natuurlijk niet ontbreken.
Onze vorige voorzitter, Marcel Duran, gaat hier en daar een babbelke slaan. De zaal is ondertussen goed vol gelopen. Danny opent het officiêle gedeelte van de viering en heet iedereen welkom. Onze burgemeester, ook lid en jarenlang actief lid geweest. Hij schetst in zijn gekende stijl, hoe het in de kwb er aan toe gaat en hoe belangrijk kwb en het verenigingsleven zijn.
Emiel en Valeer. Gisèle en Marcel Els en Linda Kris Baert doet een stuk de presentatie en brengt ook enige liedjes onder begeleiding van Isidoor De Wilde.
Lena en Theo. Kris Baert in gesprek met Frans De Vroede over zijn sportavonden en -kwissen waarbij enige grote sportnamen naar Gooik afzakten. Leo geeft tekst en uitleg bij een aantal dia's uit de oude doos. Kris zorgt dat ze op tijd door draaien. Armand Ameys haalt nog wat herinneringen op aan tal van wandelingen die hij begeleidde voor kwb in de jaren 80 en 90.
De zaal kijkt geboeid toe. Agnes Dubois en Lieve De Kegel. Even een pauze voor Isidoor en Kris Ondertussen zorgen animatoren voor spel en plezier voor onze allerkleinsten in de benedenzaal.
Samson was er ook weer bij. Vroeger kwam hij al eens een kwb Sinterklaasfeest opvrolijken.
Geert, onze man achter Samson. Marcel Duran komt iets zeggen over de verschillende cursussen en infosessies waar hij zich achter zette. Patrick De Bruyn, kwb gewestvoorzitter, verzorgt een mooi bezinningsmoment. Valeer en Kris lezen ook een stukje bezinning voor.
Het was redelijk ernstig zo te zien. Het schepencollege komt aan om kwb te feliciteren. Huidige bestuursploeg en het schepencollege. Tijde voor de receptie. Aan deze tafel kan de sfeer alvast niet stuk.
Wat schaft de pot? We beginnen met wat hapjes. Pastoor De Smet en Frans Billens.
Familie Van Lathem is goed vertegenwoordigd. Isidoor steekt er nog gauw een aireke tussen. Twee meisjes op het... euhm, aan tafel. Familie Van Schepdael.
Eerst eens goed kijken voor je het op eet. Maar dat ziet helemaal niet slecht uit. Emiel en Freddy De Loecker (kwb Leerbeek)
Wim krijgt een dikke kus van tante Jacqueline. Piet en Willy Lichtert Marcel en Jeanine. Tijd voor wat actie. Leo gaat snel een country line dance aanleren en vraagt de mensen naar voor te komen.
Danny the Kid. Farmer Valeer En hopla, op de tonen van Hillbilly Rock de beentjes strekken.
Agnes Sorrel soep De bestuursploeg moet terug eens poseren voor de krant. Varkenshaasje met jagersaus en kroketjes.
Onze bestuursploeg samen met wijkverantwoordelijken, meewerkende leden en oud-bestuursmensen. Diewert smult nog van de lekkere chocolademousse en denkt dat het heel mooi geweest is. Aan de aanwezigen, bedankt om mee te vieren met ons!

Terug    Toon de foto's >