kwb gooik & strijland

Foto-album

Winterse Avondwandeling (14 januari 2006)

Halverwege. Tijd om even bij te komen van de koude trip ... Even opwarmen bij de open haard ... Ook de innerlijke mens moet gesoigneerd worden. Fruitsap, een warme choco of iets straffer doet deugd. Marcel als volleerd marktkramer in de weer met de wittekes.
... En dan terug op weg naar Leerbeek. De New-Orleans Jazz Band wacht ons buiten op. Terug in Leerbeek mogen de fakkels gedoofd worden. Van een goede samenwerking tussen KWB Gooik & Strijland en KWB Leerbeek gesproken.
De New-Orleans Jazz Band is ondertussen ook opgewarmd en ze geven van katoen. Onze lokale Herman Van Molle gaat aan de kwis beginnen. De laatste vraag, kwismaster, het is erop of eronder! De finalist uit Pepingen kan maar geen Gooikse straat die begint met een ‘K’ bedenken.
Vanavond hebben de dames gewonnen!  Maar ook de mannen gaan niet met lege handen naar huis! Het bestuur van KWB Leerbeek staat achter de toog. Het bestuur van KWB Gooik & Strijland staat de afwas te doen.  Maar ze vinden het wel plezant! De avond wordt afgesloten met een dansje.

Terug    Toon de foto's >