kwb gooik & strijland

Foto-album

Kookles 5 (27 april 2007) - KWB mannen nodigen uit...

Brunoise van groenten: Leon wijst Joel nog een stukje appel aan dat wat fijner moet. Peter overziet de werkzaamheden voor de zalmfilet met courgetteroom. Ondertussen zet Isidoor de tafel klaar. Patrick is druk in de weer met door de parfait van aardbeien en ricotta te roeren.
Christa is ondanks de beperkte bewegingsvrijheid toch niet tegen te houden en schept dapper aardbeien in de dessert glazen. Guy en Kris. Links op de achtergrond is de nieuwe afwasmachine te zien. De KWB kookmannen vinden dat Joel, Jean en Leon poseren effe, nadat de brunoise (voorgrond) is voorbereid. De vrouwen zijn aangekomen en er wordt getoast.
Christel is zoals gewoonlijk weer Leon heeft er zich al bij gezet. Het was weer een leuke, gezellige boel. Lieven heeft het licht gezien en staat vol verbazing naar het vogeltje te kijken.
Kookvader Isidoor geeft dit jaar de fakkel door. Hij wordt vriendelijk bedacht met een fles voor de jaren trouwe dienst. Merci Isidoor! Cherchez la femme... Gonda (vrouw van Isi) wordt ook in de bloemetjes gezet.

Terug    Toon de foto's >