kwb gooik & strijland

Foto-album

Toneel Daens Dagelijks (10 februari 2007)

KWB Gooik & Strijland nodigen uit... De mensen van Paco Producties stellen het decor op. Voor Wereldsolidariteit is, ook voor Emiel Van Eeckhoudt, geen muur te hoog.
De kassa moet kloppen, ook bij de start Het decor is klaar, nog een laatste keer het script doornemen. Het standje van wereldsolidariteit is ook klaar. KWB-voorzitter Marcel Duran en ACW-voorzitter René Derycke treffen de laatste voorbereidingen.
Schone kleren. Valeer Jacobs werkt hieraan al 2 jaar in Gooik. Kleding gemaakt in mens- en milieuvriendelijke omstandigheden. De Gooikse ACW-voorzitter René Derycke onderschrijft de Schone Kleren-campagne. Ondertussen zijn de mensen toegestroomd. Doof de lichten maar... Fred en Mathieu hebben een tentoonstelling rond Daens in elkaar gestoken. Ze blijven nog wat nakaarten.  Al gauw wordt duidelijk: Daens is nog steeds brandend actueel.
Tijdens de pauze staat Danny ter beschikking om een natje te schenken. KWB voorzitter Marcel placeert zijn dankwoordje. Leo mag de flessen, bloemen en kussen uitdelen.
Amai, een prachtige voorstelling. Proficiat aan de acteurs, hun begeleidster en de lichtman (niet op foto)!! Ook onze burgemeester onderstreept nog even het belang KWB en de Daens gedachte. Bij het verlaten van de Cam ondertekent ook het publiek de schone kleren actie.

Terug    Toon de foto's >